Revyen

AT TRÆDE NY GRUND - IGEN


“Vi ville lave en ny revy. Men ikke bare det. Vi ville også lave revy på en ny måde!”

Sådan stod der her på hjemmesiden, da vi præsenterede REVYEN I HELSINGØR 2019.

Vi havde en drøm om at genoplive revyen i Helsingør, og vi var fire komedianter og en tangentartist, der aldrig havde optrådt sammen før.

Vi vidste, vi var på farlig grund. Revyer i Helsingør har haft det med at lide kranke skæbner, og at vi så oven i købet ville lave revy på en ny og anderledes måde … Uha, vi stillede op til bøllebank. Men vi ville hellere fejle spektakulært end slet ikke prøve.


Heldigvis gik det godt! Fem stjerner af Morten Buckhøj og glade, tilfredse gæster signalerede, at vores bud på en ny og frisk revy - intim, direkte kontakt med publikum, et minimum af kostumeskift og kulisser - var noget, der passede ikke bare os, men også publikum. Og det lagde op til, hvad vi havde håbet på: En efterfølger! Hurra for det!


Nu står vi så her, hvor vi skal træde ny grund - igen. Ja, for vi kan jo ikke lave samme nye revy i 2020 som i 2019. Så hvad pokker gør en klog? Eller fire komedianter og en tangentartist?


Vi gør det, at vi træder ved siden af! Vi rykker simpelthen ud af vores trygge rammer og indtager Industriforeningens Teatersal i Stengade. Her får vi en rigtig scene. Et bagtæppe. En vaskeægte garderobe, for pokker, med lyspære-spejle og det hele!

Men vi får også en udfordring: For vi vil gerne bevare det “slanke” udtryk fra vores første revy på Restaurant Strejf. Og kan vi det? Kan vi bevare intimiteten i de nye, store rammer?!?


Vi ved det ikke!!!

Men vi håber. Og hvis det denne gang faktisk skulle lykkes os at fejle spektakulært, så kan publikum i det mindste glæde sig over, at maden stadig kommer fra Restaurant Strejf. Menuen alene fik jo den ene af de fem stjerner fra Morten Buckhøj.


Så, god appetit og velkommen til 

REVYEN I HELSINGØR 2020 - Et strejf af vokseværk.

Spørgsmål vedr. revyen:

mail@revyenihelsingor.dk 

Spørgsmål vedr.menu og seating:

info@restaurant-strejf.dkMedlem af:

Webdesign:

Philuart