Revyen i Helsingør 2021

Om Revyen i Helsingør 2021

I 2019 kunne morskabshungrende helsingoranere efter 10 år med abstinenser atter opleve en revy i Helsingør. ET STREJF AF REVY bragte smilet tilbage på læberne, og en tradition var blevet genoplivet.
Troede vi!
For Corona havde andre planer. Opfølgeren ET STREJF AF VOKSEVÆRK 2020 blev som bekendt aflyst, og mange frygtede, at det nye revy-tiltag var blevet pensioneret, allerede inden det kunne gå. Sådan er det heldigvis ikke!
REVYEN I HELSINGØR lever i bedste velgående og vender tilbage i juni 2021.

Og ikke alene er det det helt samme hold, der står på og bag scenen, det er også Restaurant Strejf, der er leverandør af den nok så vigtige revy-ingrediens: Maden!
Den eneste forskel er stedet. I 2021 rykker REVYEN I HELSINGØR ud ad Strejfs hyggelige lokaler og over i det traditionsrige Industriforeningens Hus på Stengade, hvor der er større scene og mere plads mellem borde og stole. En af de ting, som Revyen blev rost for i 2019, var den intime stemning og nærværet mellem optrædende og publikum, og der kan alle ånde lettet op. For holdet - bestående af skuespillere Le Münster-Swendsen, Dan Schlosser, Sune Svanekier og Simon Nøiers, kapelmester Catrine Frølund og instruktør Mads M. Nielsen - har brugt efteråret på at tænke tanker, lægge planer, optage fjollede videoer, og de forsikrer om, at REVYEN I HELSINGØR 2021 bliver mindst lige så skør og lige så hyggelig som den i 2019.

Vi ses til sommer.